Delegats de la Federació d’Indústria participen a la Plataforma de Comitès d’Empreses d’Indústries Químiques del Baix Montseny, Conca de la Tordera i Maresme

Aquest dilluns passat (27/11/23) diversos companys delegats de la Federació d’Indústria de la Intersindical van participar en la primera reunió de la Plataforma de Comitès d’Empresa de les Indústries Químiques del Baix Montseny, Conca de la Tordera i Maresme.

Es tracta d’un fòrum on compartir sensibilitats, visions i punts de vista sobre temes que els afecten de forma transversal, tant a nivell laboral com territorial.

En aquesta primera reunió, hi han participat 55 delegats/des de 12 empreses i també hi ha hagut presencia institucional amb l’alcalde de Sant Celoni. Però no és un grup tancat i des de la plataforma s’anima a altres empreses per que s’uneixin a aquest fòrum de debat.

Entre els temes tractats en aquesta reunió podríem destacar temes relacionats amb la inflació i el seu impacte en els salaris, formació, seguretat i salut, prevenció de riscos laborals, medi ambient.

«Necessitem unir-nos, compartir més entre nosaltres per articular un sindicalisme més fort al nostre territori davant dels reptes que presenta un futur incert en tots els sentits: aquestes accions són necessàries, positiva i constructiva» comenta un dels assistents.

Les persones assistents valoren molt positivament aquesta primera trobada i volen donar-li continuïtat a aquestes reunions atès que aquest projecte serà molt positiu per als treballadors i pel territori.